Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Naailabels ontwerpen: bestellen vanaf 100 stuks!

Een innaailabel is een naamlabel dat zeer eenvoudig vast te stikken/naaien is. Twee steken aan beide uiteinden en het innaailabel zit vast. Een innaailabel kan gebruikt worden voor heel veel doeleinden. Zo kan je de gepersonaliseerde naamlintjes gebruiken om in te naaien in kleding of om vast te maken aan tassen, sleutelhangers en andere spullen.

Innaailabels zelf samenstellen: gebruik onze tool

Bij ons kun je je naailabels, ook wel bekend als instiklabels of soms zelfs zijnaad labels, zelf samenstellen. Met behulp van de tool gaat dit snel en eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen ben je al klaar met je naailabels bestellen:

1. De eerste stap is het lettertype en de breedte van het label kiezen. Er zijn twee mogelijkheden voor de breedte van het label:
      • 10 mm innaailabels
      • 14 mm innaailabels

Let op: de lengte van de tekst is bepalend voor de lengte van de naailabel

Per breedte zijn er verschillende keuzes te maken met betrekking tot het lettertype. Er zijn 12 verschillende modellen.

2. De tweede stap is om de tekst in te voeren. Dit kan bijvoorbeeld een naam zijn voor innaai naamlabels, maar een merknaam of slogan komt ook zeer vaak voor
3. Kies eventueel een symbool uit voor aan de zijkanten van de naailabels
4. Kies de kleur van de ondergrond
5. Kies de kleur van de tekst. Hou hierbij rekening met de ondergrond van de naailabels. Zorg voor voldoende contrast.

Als je deze stappen hebt doorlopen, dan heb je succesvol je innaailabels samengesteld. Je hoeft dan alleen nog aan te geven hoeveel naailabels je wilt bestellen. Hoe hoger de afname, hoe hoger de korting. Dit geldt ook voor onze producten zoals de innaai etiketten, naamlabels!

Innaai kledinglabels zelf ontwerpen

Je bepaalt helemaal zelf hoe je je innaailabel ontwerpt. Je kan ook de tekst 2 maal herhalen met daartussen enkele blanco spaties. Dan kan je een lus maken en het kledinglabel tussen een naad bevestigen. Het is mogelijk om te kiezen voor innaailabels met eigen logo. Je eigen creatie is de kroon op je werk. Het is daarom belangrijk dat je veel mogelijkheden hebt om zelf innaailabels te ontwerpen. De labels innaaien is geen probleem. Dit gaat zeer eenvoudig en kan op alle soorten kledingstukken worden ingenaaid, net zoals onze strijklabels op alle soorten kledingstukken kunnen worden ingestreken. Ontwerp daarom snel je innaailabel!

Innaailabels met eigen logo

Het is ook mogelijk om innaailabels eigen logo bij ons te bestellen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij help nje graag bij het ontwerp van jouw innaailabels met eigen logo. Na het ontwerpen kun je door ons jouw naailabels laten maken en ontvang je ze snel thuis.

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes