Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

SOS-armband met naam kind: profiteer van de voordelige prijzen

Een SOS-armband met de naam van je kind is ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of als je kind op schoolreis gaat. Een SOS-bandje biedt plaats voor belangrijke informatie. Het kan een armbandje met naam en telefoonnummer, maar ook een armbandje met medische informatie zijn. Een SOS-armband kan in geval van nood een belangrijke rol spelen.

Kids-id bandje: zelf samenstellen met de configurator

Onze kids-id bandjes zijn een ideale en praktische oplossing om te zorgen dat je kind veilig op stap kan gaan. Gaat je kindje naar de speeltuin, het strand of een groot attractiepark en ben je bang hem of haar uit het oog te verliezen? Met een geweven polsbandje is je kind snel weer terug. Met het kids-id bandje is alle belangrijke informatie direct beschikbaar. Om te voorkomen dat kinderen de armbandjes niet leuk vinden en daardoor niet omdoen, is het mogelijk om de kids-id bandjes helemaal zelf samen te stellen.

Kies tijdens het samenstellen uit het volgende:

   • 12 modellen
   • Ruim 80 symbolen
   • 15 verschillende kleuren voor de ondergrond van de SOS-armbandjes
   • 17 verschillende tekstkleuren

Het is zeer eenvoudig om de kids-id bandjes zelf samen te stellen. Creëer met behulp van de configurator in enkele minuten je persoonlijke polsbandjes voor kinderen! Deze armbandjes zijn altijd 10mm breed.

SOS-armbandjes: geschikt voor iedereen

SOS-armbandjes zijn er om te zorgen dat je kinderen altijd een manier hebben om met jou in contact te komen. Bijvoorbeeld als er sprake is van een allergische reactie of andere medische aandoeningen. Als je een armbandje met naam en telefoonnummer wilt bestellen, dan kun je deze in kleine aantallen bestellen, net zoals bij onze naamlabels en stoffen labels.

Al vanaf 20 stuks kun je SOS-armbandjes laten maken. SOS-armbanden zijn uiteraard ook in grotere aantallen te bestellen, daardoor is het ook ideaal voor scholen en verenigingen!

De kids-id bandjes worden met een plastic, kindvriendelijke sluiting bevestigd en het geweven polsbandje irriteert de huid niet.

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes