Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Kledinglabels 25mm: creëer zelf je eigen kledinglabels!

Iedereen kent het wel, de kledinglabels aan de binnenkant van een kledingstuk. Een label is de vertegenwoordiger van je merk en er kan extra informatie opstaan over de gebruikte materialen en wat de wasinstructies betreft. Afhankelijk van de plaats van instikken kies je voor een label met eind – of middenvouw.  Labels met een eindvouw zijn vooral geschikt voor in het rugpand van een kledingstuk te stikken. Hier kan je vervolgens een aantal regels tekst in plaatsen. Denk aan je bedrijfsnaam of slogan. Het is ook mogelijk om hiermee de kleding van je kids te labelen met zijn of haar naam. De labels voor kleding die je hier vindt zijn 25mm breed . Maar vaak wordt voor het laatste doel gekozen voor een naamlabeltje ipv kledinglabel.

Zelf kleding labelen: eenvoudig te ontwerpen

Ben je op zoek naar kledinglabels waarbij je zelf bepaalt wat erop komt te staan? Dan ben je bij Nominette aan het juiste adres. Je kan hier kledinglabels eenvoudig zelf ontwerpen. De kledinglabels zijn gemaakt van de beste kwaliteit textiel. Het ontwerpen van een textiel label werkt als volgt.

Stap 1: Kies een lettertype dat het beste aansluit bij de kleding. Kies uit een van de volgende lettertypes:

      • Kristen
      • Halo Handletter
      • Jokerman
      • Helvetica
      • Portago

Stap 2: Type kledinglabel.

Er zijn twee type labels voor kleding, namelijk een label met een eindvouw of een label met een middenvouw. Per type zijn er vier mogelijkheden qua design. Zo kan je je kleren precies labelen zoals je zelf wilt!

Stap 3: Inhoud op de kledinglabel

Als je een type kledinglabel hebt gekozen, kan je doorgaan met de inhoud. Wat wil je erop hebben staan? Afhankelijk van het type label dat je hebt gekozen, kan je de tekst invoeren. Bij kledinglabels met een eindvouw verschilt dit van één tot drie regels tekst. Bij een kledinglabel met middenvouw kun je het label halverwege vouwen. Aan de linkerzijde op het design kunnen 1-3 regels tekst worden geplaatst. Vervolgens is het ook mogelijk om aan de rechterzijde van het design 5 regels tekst te plaatsen.

Stap 4: wassymbolen

De volgende stap is om de wasvoorschriftjes in de juiste volgorde toe te voegen. Dit kan alleen bij labels voor kleding met een middenvouw. Je bent verplicht om in de juiste volgorde 5 wassymbolen toe te voegen. Kies eenvoudig welke van toepassing zijn voor jouw kleding.

Stap 5: Kleur van het kledinglabel

Kies de kleur van de ondergrond van je kledinglabel.

Stap 6: Kleur van de tekst

Je kan kiezen uit 15+ kleuren. tip: houd rekening met het kleurcontrast!

Als je deze stappen hebt afgerond, dan heb je met succes je eigen labels ontworpen. Vervolgens moet je alleen nog een keuze maken hoeveel stuks je wilt afnemen. Als de keuze is gemaakt, dan kan je de kleding labels bestellen. Zo eenvoudig is kledinglabels op maat kopen bij Nominette. Ben je toch op zoek naar labels met eigen logo? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kunt bij ons ook terecht voor de volgende type labels:

  • Naailabels
  • Instrijklabels
  • Naamlabels
  • Geweven labels
  • Stoffen labels

Bij ons kun je verschillende labels maken en bestellen voor een scherpe prijs!

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes